HTML

Hirdesd itt a vállalkozásodat!

kalauz-hu-logo.png

Hirdess olcsón!

Sok mikro-, kis- és középvállalkozás küzd két alapvető problémával: egyrészt kevés a vevője, másrészt nincs pénze drága reklámkampányokra. Nos, nem feltétlenül kell egy vagyont fizetni azért, hogy új vevőket szerezzünk. Itt van az Internet, ahol olcsón is lehet sikeresen hirdetni... De nem mindegy, milyen internetes megjelenést választunk magunknak!

Sokáig keresgéltem olyan weblapépítő hirdetőhelyet az Interneten, ami megfelel egy kis- és középvállalkozás igényeinek, olyan kisvállalkozónak, aki nem akar bonyolult és méregdárga honlapot készíttetni, de szeretné reklámajánlatait sok emberhez eljuttatni.

Van számtalan ilyen lehetőség! Szinte alig lehet közülük választani. Több alkalmas helyet is találtam, ahol ingyen vagy nagyon alacsony díj ellenében lehet építeni weboldalt. Vannak természetesen drágább megoldások is.

Néhányat kipróbáltam. Aztán az egyiknél lecövekeltem, mert ötvözi egy ingyenes cégregiszter és egy weboldalépítő előnyös tulajdonságait, utóbbit ugyan nem ingyenesen, de nagyon baráti áron.

Bemutatok ebben a blogban néhány olyan kisvállalati és intézményi oldalt, amit ezzel a weboldalépítővel csináltak, és nagyon jól illusztrálják, mit lehet kihozni ebből a weblapépítőből.

A legjobb benne az, hogy teljesen önkiszolgáló és részben ingyenes. Percek alatt létre lehet hozni benne egy cégregisztrációs profilt, ami ingyenes és korlátlan ideig használható. A legaranyosabb meglepetés az, hogy egy új ingyenes cégprofil létrehozásakor kap az ember egy egyhónapos próbaidőt arra, hogy kipróbálja a weblapépítő prémiummoduljait is, amikkel igazán látványos és tartalmas weboldallá lehet bővíteni az ingyenes alapprofilt, az pedig nagyobb látogatottságot eredményez, mint az ingyenes alapváltozat (igaz, ez már fizetős változat, de valójában nagyon olcsó).

És ami különösen kellemes: néhány hónap alatt komoly látogatottságot lehet elérni, amikor a Google már felfedezte, beindexelte és értékelni kezdi az új weboldalunkat. A látogatószám tovább növelhető, ha a megfelelő kulcsszavak elégszer fordulnak elő az oldalon a "kulcsszavak" között, a leíró szövegben, no meg a menüpontok szöveges aloldalain.

Szerintem az egészet kifejezetten a kis- és közepes vállalkozások számára találták ki. Érdemes megismerkedni vele!

Itt van például lentebb ez a bemutató film! Nyilvános, ide másoltam. A jobbra nyílra indítható el, ugyanazzal léptethető, vagy betöltődés után a More / Autoplay menüponttal automatikus vetítésre kapcsolható.

 

Hogyan segít ez a hirdetőhely a vevőszerzésben? 
 www.kalauz.hu/portal/segitunk

 

Itt van néhány példa arra,

mit lehet kihozni egy ilyen hirdetőoldalból!

 

Címkék: marketing hirdetés ingyen webreklám online olcsó interneten kisvállalkozásoknak hirdetési hirdess reklámhely intézményeknek

komment

süti beállítások módosítása